Мед Атлант

Франківців запрошують на зустріч з творчою групою фільму “Кіборги”

 В холі кінотеатру “Люм’єр”  відбудеться зустріч франківців з творчою групою фільму “Кіборги” режисера Ахтема Сеїтаблаєва.

На зустрічі 2 грудня о 16.20 год. будуть  присутні режисер фільму Ахтем Сеїтаблаєв, актори Макар Тихомиров та Роман Ясіновський, продюсер фільму Іванна Дядюра.

Зустріч відбудеться за сприяння БФ “Україна Інкогніта”, Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківської торгово-промислової палати.

Фільм « Кіборги» — це  повнометражний художній фільм про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі. «Кіборги» — фільм не про війну, а про мир, який зароджується всередині цієї війни. Його герої багато міркують про те, чому все це сталося, навіщо вони тут і яку країну хочуть побудувати.

П’ятеро головних героїв – це збірні образи, які були списані з реальних кіборгів. Серед героїв фільму є представники Збройних сил та добровольчого підрозділу, юний патріот і дорослий боєць, що не всидів на дивані перед телевізором. Так само було і в терміналі: там зустрічалися різні люди, для яких захист батьківщини став справою честі. Консультації і численні інтерв’ю, на основі яких і був написаний сценарій, я отримала від бійців  Андрія Шараскіна, Євгенія Жукова, Олександра Трепака,  надихалася подвигами Євгенія Межевікіна, Кирила Недрі і багатьох інших бійців, що утримували аеропорт, – розповідає Наталя Ворожбит, сценарист фільму.

Ще одним героєм фільму став мобільний зв’язок, адже для хлопців дуже важливий був зв’язок із зовнішнім світом, із рідними, між собою. І ми вдячні, що оператор “Київстар” підтримав наш фільм і допоміг реалізувати якісні зйомки, – додає продюсер фільму Іванна Дядюра.

На мою думку, фільм «Кіборги» виходить дуже на часі. Ми не маємо права забувати тих, хто дав змогу нам щоранку прокидатися і робити свою роботу. Я дивитимуся фільм разом з усіма глядачами, але я впевнений в одному – нам потрібно щодня пам’ятати про ці події, – сказав голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко.КІБОРГИ. Офіційний трейлер 2017

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...