Мед Атлант

На Франківщині поліція забрала у відділок чоловіка, що бив дружину та сестру

У селі Воскресінці Рогатинського району правоохоронці забрали у відділок чоловіка, що влаштував сімейний скандал і погрожував дружині та сестрі.

Про це повідомляє прес-служба поліції охорони Івано-Франківщини.

Правоохоронці отримали виклик, що у селі Воскресінці Рогатинського району чоловік чинить домашнє насилля. Вони прибули за вказаною адресою за лічені хвилини. Виявилося, що чоловік влаштував сімейний скандал та погрожував дружині і сестрі. Поліціянти охорони негайно вгамували зловмисника і доставили до відділку поліції, – йдеться у повідомленні.

Наразі на правопорушника склали протокол – про адміністративні правопорушення (вчинення насильства в сім’ї).

Згідно зі статтею  ч.1 ст.173-2 Кодексу України про адмінправопорушення, чоловіку загрожує штраф від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів (максимум 51 грн) або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням двадцяти відсотків заробітку.

Ті самі дії, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за одне з порушень, передбачених частиною першою цієї статті, —тягнуть за собою громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Головне фото ілюстративне

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...