Мед Атлант

Микола Гавриляк прокоментував рішення суду щодо “незаконного шлагбаума” в центрі міста

Cьогодні у мережі опублікували рішення суду, згідно з яким дозвіл на  шлагбаум та платну парковку в центрі Івано-Франківська скасований.

Рішення апеляційного господарського суду Львівської області, яким було фактично легалізована незаконна приватна парковка підприємця Миколи Гавриляка в історичній частині Франківська — скасоване Вищим господарським судом України.

Закон та право все ж існують в нашій державі. В своєму рішенні колегія суддів Вищого господарського суду підтвердила незаконність шлагбаумів, які обмежують рух транспорту власників та користувачів майна, яке розташоване в центрі міста, — йдеться в повідомленні представника позивача Ігоря Фріса.

Розпорядник парковки Микола Гавриляк у коментарі для “Франківчан”  пояснив, що не згоден з рішенням суду і готує позов до Вищого суду.

Рішення, яке винесла касація є цілком одностороннім, ґрунтується на незрозумілих припущеннях, а не на фактах. Також суд не спростував жодних тверджень Апеляційного суду, а тільки дав їм критичну оцінку, що незрозуміло з юридичної точки зору, — обурюється Микола.

Підприємець зазначає, що на такому вердикті історія не завершиться.

Ми готуємо звернення до Вищого суду, який найближчим часом розпочне свою роботу. По суті ж рішення: всі роботи та організація паркувальної зони виконувались згідно проекту органів місцевого самоврядування їхнім підрядником, а тому не розумію, чому я вже 2-й рік втягнутий неграмотним юристом-фанатиком в якийсь суд, де він свої претензії висловлює 3-й стороні і всі рішення на його користь ґрунтуються на прив‘язуванні мене до процесу встановлення конструкцій, — каже Гавриляк.

Також Микола наголосив, що надає послуги паркування на майданчику згідно конкурсу та всіх чинних документів.

Позивач намагається вже другий рік всупереч здоровому глузду та документам довести, що це моя власність і я це все встановив самотужки. Абсурд та політиканство в яке комусь вигідно вкидувати немалі гроші та піаритись

Робота першої паркувальної зони продовжиться без змін, зазначається на сайті Франківчани.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...