Мед Атлант

На відомому інтернет-сайті шахраї видурили в франківців більше 10 тисяч гривень

Поліція звертається із застереженням до громадян бути пильними, піддавати сумніву і перевіряти будь-яку інформацію, а не беззастережно і негайно виконувати волю пройдисвітів.

Як повідомляє  прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області, днями до Івано-Франківського відділу поліції звернувся 44-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що невідома особа заволоділа його грошовими коштами в сумі 3700 гривень. З’ясувалося, що чоловік вирішив купити через Інтернет мережу талони дизельного палива. На сайті «ОЛХ» знайшов потрібний йому товар. Зателефонувавши за вказаним номером та, узгодивши з так званим «продавцем» ціну, перерахував гроші на банківський рахунок шахрая в результаті – ні талонів не отримав, ні грошей, звісно, не повернули.

Наступною жертвою шахрайських дій стала 44-річна жителька обласного центру, яка втратила близько 8 300 гривень. Як з’ясувалося, потерпіла також через Інтернет мережу на сайті «ОЛХ» знайшла оголошення про продаж меблів. Жінка зателефонувала продавцеві та узгодила умови купівлі. Після чого, перерахувала грошові кошти на банківський рахунок «псевдо» продавцеві, після чого мала отримати бажану покупку. Однак шахрай зник з товаром та коштами. За допомогою потерпіла звернувся до правоохоронців.

Читайте також: В Івано-Франківську ліквідували реабілітаційний центр, де утримували алко- та наркозалежних прикарпатців. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...