Мед Атлант

Серед білого дня в Івано-Франківську невідомий чоловік побив та обікрав юнака

Вчора, в обідню пору до місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від 19-річного франківчанина. Хлопець повідомив про те, що на одній із вулиць міста його побив та пограбував незнайомий чоловік, якого йому в подальшому вдалось затримати самотужки.

Прибувши на місце події правоохоронці встановили особу нападника. Як повідомляє  прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області, ним виявився 22-річний мешканець Городенківщини, котрий уже потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень.

Як з’ясувалося, потерпілий, повертався дорогою додому. В цей час до нього підійшов незнайомий йому чоловік та попросив мобільний телефон, для того, щоб зателефонувати. Хлопець без вагань дав йому мобільник, а той в свою чергу здійснивши дзвінок, не захотів повернути телефон. Між молодим людьми виникла суперечка, в ході якої підозрюваний кулаком вдарив потерпілого в область голови та намагався втекти. Але заявник підвівшись на ноги наздогнав нападника, після чого викликав правоохоронців.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за вчинення злочину та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Читайте також: В Івано-Франківську ліквідували реабілітаційний центр, де утримували алко- та наркозалежних прикарпатців. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...