Мед Атлант

20 зірок у космосі названо іменами франківських “айтішників”. ФОТО/ВІДЕО

Напередодні новорічних свят місто як завжди поринуло у вир корпоративів. Чи не найяскравіше святкують ІТ-компанії. 22 грудня 2017 року відбувся традиційний новорічний захід і в українсько-польській аутсорсинговій ІТ компанії [bvblogic], головний офіс якої знаходиться в Івано-Франківську.

Цього року подія стала справді особливою для 20 працівників, для яких компанія зробила неочікуваний та оригінальний подарунок, а саме — сертифікат, який засвідчує, що їхнім іменем названа Зірка, розташована в полі зору телескопа Kepler.

Люди — це найбільша цінність для компанії, — кажуть у [bvblogic]. — Тому було прийнято рішення відзначити працівників, що вже більше п’яти років працюють в команді, які завжди проявляли себе та свої вміння з кращих сторін, які в свій час допомогли сформувати стержень компанії. Для [bvblogic] працівники є надзвичайно важливими, тому компанія прагне не просто створити комфортні умови, в яких працівників чують, цінують, в яких вони можуть максимально ефективно проявляти себе, але й зробити подарунок, який їм точно запам’ятається.

Компанія завжди шукає індивідуальний підхід як до клієнтів, так і до працівників, тому і подарунок було обрано креативний та нестандартний.

Оскільки компанія останнім часом стрімко розвиває свою інноваційність, працює з найсучаснішими технологіями в сфері ІТ, то і подарунок є прогресивним, новітнім і відкриває нові простори як для компанії, так і для людей, які в ній працюють, пояснюють у [bvblogic].

Проект “Зірка в подарунок” здійснюється в рамках міжнародної програми Pale Blue Dot реалізованої за ініціативою астрономів всього світу, міжнародної організації White Dwarf Research Corporation та Kepler Asteroseismic Science Consortium.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...