Мед Атлант

Нові обіцянки: які зобов’язання взяв на себе губернатор Франківщини на 2018 рік

“Слово і Діло” уважно стежить за обіцянками політиків та чиновників. Аналітики видання дослідили, що губернатори наобіцяли на 2018 рік.

Якщо вірити обіцяному головами ОДА, то їх життя суцільні дороги, як залізничні так і шосейні, а ще школи та лікарні. Принаймні більшість обіцянок стосуються саме цього.

Зокрема найбільше опікуються освітньою тематикою: голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, Одеської ОДА Максим Степанов, Херсонської ОДА Андрій Гордеєєв, Донецької ОДА Павло Жебрівський та Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Не забувають губернатори і про дороги. П’ятеро вже пообіцяли розширити, відремонтувати, а де і зробити нові. Пощастить жителям Тернопільської, Черкаської, Закарпатської, Харківської та Дніпропетровської областей.

Натомість у шести областях міські голови ще й активно опікуються здоров’ям українців. А саме в Тернопільській, Вінницькій, Херсонській, Донецькій, Запорізькій та Кіровоградській областях.

Як швидко губернаторам вдасться реалізувати обіцяне – стане ясно за рік. Але перші підсумки можна буде підбивати вже в лютому-березні. Зокрема Костянтин Бриль пообіцяв придбати ангіограф для запоріжців у січні 2018 року. Також Юлія Світлична, губернатор Харківщини, дала зобов’язання на початку 2018 року завершити будівництво Губарівського шляхопроводу.

Більш детально – на інфографіці.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...