Мед Атлант

У соціальній мережі Facebook діятимуть нові правила

Найближчими днями вступить у дію новий алгоритм публікацій у мережі Facebook.

У стрічках соціальної мережі зменшиться відсоток публічного вмісту, як-от публікації від компаній, брендів та засобів масової інформації. Загальнодоступний вміст стрічки буде автоматично наповнюватись постами особисто знайомих між собою користувачів. Такі зміни, на думку розробників, сприятимуть змістовній взаємодії людей. Про це повідомляється на сторінці засновника соціальної мережі Facebook Марка Цукерберга. 

Нещодавно ми отримали відгуки від нашого співтовариства про те, що публічний вміст (публікації від компаній, брендів та медіа) витісняє особисті моменти між користувачами. Я також очікую, що час, який ви витрачаєте на Facebook, буде більш цінним. І якщо ми робимо правильні зміни , я вірю, що це також буде корисним для нашої спільноти та нашого бізнесу в довгостроковій перспективі, — пише Цукерберг.

На його думку, Facebook завжди стосувався особистих зв’язків. Саме тому, зосереджуючи зусилля на залученні людей, розробники переконують користувачів, що час витрачений на Facebook —  це дуже добре витрачений час.

Читайте також: Віце-прем’єр хоче спецреєстру для артистів, що гастролюють у Росії

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...