Мед Атлант

Головний комунальник Франківська запевнив, що світло на Довженка увімкнуть сьогодні. ОНОВЛЕНО

У Франківську, 15 січня, на вул. Довженка мешканці перекрили дорогу.

Жителі будинку 1, що на вул. Довженка, повідомили у поліцію про перекриття дороги. Кажуть, через відсутність світла.

Директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак розповів, що на місці працює “Івано-Франківський РЕМ”. Відомо, що пошкоджена мережа. Зараз вона частково вийшла з ладу. І це стало помітно ще минулого року. Електроенергії немає від вчора, 14 січня.

Працівники шукають пошкодження, обіцяють до кінця дня відновити стару мережу. Ми вже давно зробили проект і провели тендер на будівництво нової мережі. Ціна питання – 1, 3 млн. Розумію, що людям хочеться вже, але від того, що вони перекривають чи сваряться “вже” не буде. РЕМ має знайти пошкодження щоб усунути. Є технологічний процес. Робиться все можливе, – каже Михайло Смушак.

До вечора працівники полагодять стару мережу, а нову зроблять за два тижні. До речі, у тих мешканців, в кого центральне опалення, у квартирах тепло, лише немає світла. В кого індивідуальне – холодно і без світла.

Але мешканці кажуть, що світла немає третій день. Та до того ще малий напір води. Відтак, вирішили вийти на дорогу, повідомивши поліцію.

Станом на 16:00 обурені франківці з дороги зійшли. Рух транспорту відновлено.

О 19:00 Михайло Смушак повідомив, що електропостачання у будинку відновили.

Як і обіцяли, світло на Довженка, 1, 1б, Чорновола, 132 відновили. Дякую директору РЕМ Володимир Поліш, головному інженерк РЕМ Остапу Старику, а також директору ТОВ “Альфа енерго груп” Андрій Пронін. До двох тижнів там буде завершено роботи по прокладанню нової мережі. Тендер на виконання робіт, до речі, ми провели ще минулого року, бо знали, що там така проблема. PS. І не потрібно піаритись, перекриваючи дорогу…

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...