Мед Атлант

БК “Мельник” гучно відсвяткувала 7 річницю. ВІДЕО

Якість, що визнана в Україні та за кордоном: будівельна компанія “Мельник” відзначила свою 7 річницю феєричною вечіркою.

Запальні виступи гуртів Franko Band, Bambinton та співачки Tayanna, а ще модні дефіле у стильних сукнях та взутті – свято вдалося по-справжньому драйвовим, адже відзначати справді є що: за порівняно короткий період свого існування компанія завоювала довіру споживачів та здійснила грандіозний прорив на європейський ринок.

Нині “Мельник” зводить комфортне житло в польському місті Жешув, а в Україні має беззаперечне визнання.

В 2017 році наша компанія отримала три нагороди, якими пишається вся наша команда. Ми будуємо не тільки красиві будинки, ми входимо в історію нашого міста, — розповідає директор з маркетингу БК Оксана Мельник.

Більше тисячі квартир та близько 20 тисяч квадратних метрів торгівельних площ вже збудовано в Івано-Франківську компанією. Сучасні житлові комплекси “Мельник” нині зводить у Рівному і Житомирі, вже незабаром виходить на ринок Львова та Києва та розширює свої проекти у Європі: має проекти у Варшаві, Гданську та Братиславі.

Сучасне житло як в Європі, так і в Україні повинне відповідати одному якісному показнику це будинки в яких хочеться жити. Енергозберігаючі матеріали, комфортне житло та зручне розташування — це принципи  нашої компанії, — коментує директор з розвитку БК “Мельник” Володимир Калин.

Під час вечірки команда компанії “Мельник” отримала відзнаки за свою діяльність. Не приховують: свою роботу виконують із задоволенням, адже створюють затишні квартири в яких хочеться жити.

Відео: Канал 402

Читайте також: “М Груп Європа” розпочала масштабне будівництво у польському місті Жешув. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...