Мед Атлант

Прокуратура розслідує справу долинянина, який до смерті забив свого одосельця

Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури здійснюється розслідування за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

12.01.2018 41-річний житель Долинського району прийшов до будинку свого знайомого, де вони і ще двоє осіб розпивали спиртні напої. У ході конфлікту, який виник згодом, 39-річний житель Долинського району наніс потерпілому декілька ударів в обличчя, від яких останній упав на підлогу. Зловмисник продовжив наносити удари ногами в ділянку грудної клітки. Таке побиття спричинило двобічний перелом ребер, забій легень, серця, закритої травми грудної клітки та її органів. Через деякий час від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.
Головне фото ілюстроване.

Читайте також: Жителі аварійного будинку на вулиці Січових Стрільців уже давно били на сполох

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...