Мед Атлант

Додаток, який створив франківський програміст, став доступний у ще одному місті й отримав оновлення

Додаток, який дозволяє побачити доступність міста для людей з обмеженими можливостями, отримав своє оновлення й став доступним у сусідніх Чернівцях.

Проект FriendlyCity дозволяє побачити, чи є в міських будівлях пристосовані пандуси. Відтепер інтерфейс відображення маркерів доступності будівель оновився.

Розробник унікального додатка франківський програміст Ігор Романчук каже, що відтепер користуватися картою стало ще зручніше.

Чудова новина, додаток став доступним у Чернівцях. Тож якщо маєте друзів, знайомих у цьому місті – обов’язково діліться! – повідомляє Ігор.

Проект FriendlyCity представляє інтерактивну карту пандусів у місті. Доступність до будівлі позначена різними кольорами: де червоний – відсутність пандуса, синій – його незручне розташування, зелений – пристосований для людей на візках та мам з дитячими візочками.

Минулого року на телеканалі “1+1” вийшов сюжет про франківського програміста. В кількахвилинному відео Ігор Романчук розповідає про те, чому вирішив створити саме такий додаток та як, маючи з дитинства проблеми зі здоров’ям, опанував себе і став успішним програмістом.

Завантажити додаток можна тут: http://bit.ly/2r96NOI

Розробник наголошує, що даних для Чернівців та Львова поки досить мало, тому просить людей, котрі зацікавлені в розвитку додатку, написати йому у фейсбук і він розповість як наповнювати карту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...