Мед Атлант

Шлюб в небі: Папа повінчав подружжя на борту літака. ФОТО

Під час перельоту із Сантьяґо-де-Чилі до Ікіке, яке стало останнім місцем, яке Папа відвідав у Чилі, він прийняв подружню згоду двох працівників авіакомпанії, що поєдналися у Святій Тайні Подружжя.

Про це повідомив директор ватиканського прес-центру Ґреґ Берк, який був на борту літака і став самовидцем укладання шлюбу.

Звершення Святої Тайни відбулося на висоті майже 11000 м над рівнем моря. Стюард Карлос Сюффарді Еллоріаґа (41 рік) та стюардеса Паула Подест Руїс (39 років) уже перебували в цивільному шлюбі та мали намір побратися в церкві, але землетрус змусив їх відкласти весілля.

У написаному від руки свідоцтві про одруження зазначено, що «18 січня 2018 року, під час папського перельоту із Сантьяґо-де-Чилі до Ікіке, сеньйор Карлос Сюффарді Еллоріаґа та сеньйора Паула Подест Руїс уклали шлюб у присутності свідка Ігнасіо Куето. Подружню згоду прийняв Святий Отець Папа Франциск».

Це неймовірна радість! Бути одруженими Папою на борту літака: хіба може бути щось кращого для пари закоханих?, – сказав журналістам Карлос Сюффарді Еллоріаґа. За його словами, усе трапилося спонтанно: Святий Отець вислухав їхню історію та запропонував благословити шлюб.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...