Мед Атлант

Франківські перевізники хочуть, щоб Марцінків не піарився на пільговиках або платив

«Спілка перевізників Івано-Франківська» питає: «Хто має платити за ПІАР-програми мера»? Про це йдеться в заяві Спілки.

Далі з тексту заяви.

Щодня іванофранківці мають контакт із сотнями організацій та підприємців, послугами яких вони користуються. У цьому списку мережа громадського транспорту Вона є важливим елементом повноцінного міста.

Робота починається о 6.00 ранку і закінчується о 23.30 технічним оглядом. Серед переваг цього виду послуг є значна частина клієнтів, яким потрібно доїхати на роботу, в магазин, поліклініку, університет та ін.

Проте саме представники цієї галузі стали заручниками бажання МЕРА попіаритися перед громадою. Мова йде про безумовно позитивні «нововведення» такі як безкоштовне перевезення пенсіонерів та школярів.

ПРОТЕ ЧОМУ ЗА ЦЕ МАЮТЬ ПЛАТИТИ ПЕРЕВІЗНИКИ???

Основними проблемами галузі є масовий виїзд за кордон водіїв, низький тариф, який не дозволяє оновлювати автобуси та здійснювати капітальний ремонт техніки, потреба в постійному контролі за станом автобуса та поведінкою водія, паливно-мастильні матеріали (ціна за дизпаливо зросла до 30 грн/л).

5 лютого відбулася звітно-виборна конференція «Спілки перевізників Івано-Франківська», керівником якої обраний Стахів Олег Михайлович.

«Спілка створена для вирішення проблем галузі, покращення якості надання послуг, діалогу з мешканцями та владою, а також вирішення нагального питання: хто буде платити за Піар-програми мера. Бо на даний час виглядає так, що іванофранківці, які отримують на руки мінімальну зарплату 2650 грн., вагітні жінки та молоді мами, студенти оплачують перевезення категорій людей, які міський голова ввів для підвищення власного рейтингу, — вважає Олег Стахів.

Нагадаємо, перевізники і чиновники будуть домовлятися, щоб уникнути страйку.

До теми: Досвід Любліна: що робити франківським перевізникам, щоб не страйкувати

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...