Мед Атлант

У Франківську екс-силовики вимагали підвищення пенсій. ФОТО

Сьогодні, 7 лютого, під стінами обласної Ради, на вулиці Грушевського, відбулась акція протесту колишніх працівників силових структур.

Майже півсотні пенсіонерів зібрались, аби показати своє невдоволення пенсійним забезпеченням.

За словами мітингувальників, в Україні не приймають жодних постанов, які б поліпшили матеріально-фінансове становище силовиків. Чоловіки скаржаться, що максимальна пенсія, яку вони отримують – це 3 тисячі гривень.

Пенсійне забезпечення у нас найнижче у світі. Це пенсії людей, які ризикували життям та жертвували власним здоров’ям, не бачачи рідних. Ми віддали все Збройним Силам, а тепер мусимо виживати! — розповідає чоловік.

Учасники акції вимагають гідного грошового забезпечення, перерахунку пенсій та звільнення Міністра соціальної політики Андрія Реви.

Ми переконані, що Рева особисто несе відповідальність за ту ситуацію, що склалась з фінансовим та пенсійним забезпеченням військовослужбовців, — зазначають протестувальники.

Нагадаємо, минулого місяця пенсіонери-силовики уже мітингували у центрі Франківська. Тоді вони обіцяли навіть перекрити дороги, аби привернути увагу влади до цієї проблеми.

Читайте також: На Прикарпатті створять електронну базу даних та карту поховань

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...