Мед Атлант

Прикарпатський фермер переміг у програмі “Громада на мільйон”. ВІДЕО

Звана вечеря з Послом Австрії в Україні та ранкові обливання в стилі “ice bucket challenge” – були лише першими несподіванками для команд чотирьох ОТГ.

Далі, спроби правильно підготувати загін для овець, постригти їх та порахувати скільки саме овець потрібно постригти для виготовлення чотирьох ліжників, повідомляють в Івано-Франківському Центрі розвитку місцевого самоврядування.

За результатами усіх випробувань інвестор Дмитро Огнєв віддав перемогу команді Печеніжинської громади.

У людини є потенціал, їй потрібно допомогти його розвинути, – наголосив він оголошуючи переможця.

Заповітний квиток та подорож до Австрії, знайомство з роботою на фермах та кінцевим продуктом місцевих підприємців-фермерів отримав підприємець з прикарпатської ОТГ Василь Стефурак, який разом з головою Печеніжинської ОТГ Ігорем Довіраком найкраще впорався із завданнями.

Якість, якість і ще раз якість! Потрібно робити як для себе. Мій основний висновок після подорожі та знайомства з австрійськими фермерами. А ще технології. Вони одна із запорук успіху. Ми ж не по трембіті до сусідів, а по-телефону дзвонимо, – розповів печеніжинський фермер Василь Стефурак в інтерв’ю проекту “Громада на мільйон” після подорожі до Австрії.

Тепер на команди громад чекає ще одне завдання – збудувати кошару для тридцяти овець за тиждень. У кого вийде краще – той має шанс отримати три десятки племінних овець від інвестора проекту Дмитра Огнєва для розвитку власного господарства.


Читайте також: В місті на Прикарпатті побував “Інспектор. Міста”. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...