Мед Атлант

У Франківську покажуть “Любов до гробу”

У суботу, 17 березня, в Івано-Франківську драмтеатрі відбудеться прем’єра комедії Ореста Пастуха “Любов до гробу”.

Про це сьогодні розповіли на прес-конференції з нагоди дебютної вистави. Усіх охочих запрошують поглянути на гостросюжетну п’єсу італійського драматурга Альдо Ніколаї в інтерпретації українського режисера.

Це комедія про чоловічу та жіночу психологію стосунків. У ній є все, чого тільки може хотіти глядач: пікантна тема любовного трикутника і абсолютно нетривіальне її розкриття, неочікувані, парадоксальні “викрути” сюжету, палкі стосунки та прекрасна героїня, яку автор зобразив як втілення всіх можливих жіночих принад.

Мені довелось зіграти багато різнопланових ролей, але в жанрі комедій я вважаю себе новачком. Моя героїня в більшій чи меншій мірі є в кожній жінці. Недарма автор назвав героїню “Євою”, з якої все почалось. Вона емоційна, здатна на спокусу. Вона така, яку кожний чоловік впізнає у своїй дружині чи дівчині. Кожен глядач зможе зробити для себе певні висновки,  розповідає заслужена артистка України Галина Баранкевич.

Варто зазначити, що інсценізацію відносять до жанру “чорної” комедії.  У сюжеті — максимально загострені теми.  У виставі задіяна молода трупа театру, а виконавиць головної ролі є аж дві: Надія Левченко та Галина Баранкевич. Творці обіцяють цікаві сценографічні образи та костюми героїв

Прем’єра розпочнеться в Івано Франківському музично-драматичному театрі в суботу, 17 березня, о 18: 00. Тих, хто пропустить суботній дебют, запрошують поглянути виставу в неділю, у той же час.

Читайте також: На Франківщині загинув 23-річний хлопець під час вибуху артилерійського снаряду

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...