Мед Атлант

У середмісті Франківська обмежать рух транспорту

 Створення пішохідної зони в історичній частині міста матиме продовження й цього року. Для обмеження авторуху встановлять боларди.

З метою обмеження руху автомобільного транспорту цього року планують встановити боларди на 6 ділянках. Обмежать заїзд авто до Фортечного провулку зі сторони вул. Новгородської, до парку ім. Т. Шевченка – там зі сторони вул. Чорновола встановлять 2 боларди, повідомлять у міській владі.

Закритими для проїзду стануть заїзди з вул. Галицької – Лесі Українки, Грушевського – Курбаса, Грушевського – Міцкевича, Мартинця – Лесі Українки. «Табу» на проїзд стосуватиметься всіх автомобілів, окрім спецтранспорту та авто жителів прилеглих будинків.

Довідково: Болард — це автоматичний пристрій, призначений для обмеження в’їзду транспортних засобів, або резервування місць для паркування. Іншими словами, боларди — це протитаранні висувні стовпи, дорожні бар’єри, які вмонтовуються в дорожнє полотно, і по сигналу з пульта, перекривають проїжджу частину за рахунок висувного елемента циліндричної форми.

Читайте також: “Головні проблеми ОТГ Прикарпаття – кошти і дороги”, – Ігор Довірак

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...