Мед Атлант

В Франківську на зупинках громадського транспорту встановлюють електронні табло

В Івано-Франківську продовжують встановлювати електронні табло на зупинках громадського транспорту. Нові табло днями встановили на шістьох зупинках.

Про це повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак.

Звичайно, проблеми є і з графіками, і з кількістю транспортних засобів на маршрутах, що значно впливає на ефективність роботи зазначених систем та якості послуг перевезення. Ми врахували побажання та зауваження щодо функціональності та зовнішнього вигляду попередніх табло. Працюємо над дотриманням графіків перевізниками. Ці кроки є важливими, поступовими. Також велика надія на розширення тролейбусної мережі, на розвиток комунального транспорту міста. Нові табло встановлені на зупинках: вул. Січових Стрільців (Пошта), вул. Симоненка (Золота нива), вул. Галицька (Овен), вул. Вовчинецька (Велес), вул. Коновальця (дитяча лікарня в сторону міста), вул. Мазепи (АС-3), — розповів Олег Ганчак.

Також в управлінні транспорту зараз планують замінити старі табло на сучасні, які встановлені біля Кроку та біля 15 школи. Окрім цього, вже оголошений тендер на встановлення 5 табло за такими адресами: вул. Горбачовського, 14 «АС-2», вул. Федьковича, 91 «ОКЛ», вул. Галицька, 142 «Радіозавод», вул. Незалежності, 46 «Космос» (з центру), вул. Незалежності, 97 «Космос» (в центр).

Читайте також:Електронна система “Медікс”в Івано-Франківську: без черг і грошей?

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...