Мед Атлант

До прикарпатського “Національного корпусу” силовики з обшуками не приходили

Сьогодні, 23 березня, у Києві правоохоронці прийшли з обшуками на рекрутингову базу полку “Азов”. З шостої ранку там проводяться слідчі дії.

За словами лідера “Національного корпусу” нардепа Андрія Білецького, силовики не показали жодних документів та не мають ніяких рішень суду, що регламентували б їхню роботу.

Були зламані всі двері, вкрадені речі. Найбрудніше те, що покидьки з міліцейськими шевронами вкрали ордени людей, які воювали за цю країну, – заявив він.

У коментарі для МІСТА керівник прикарпатського осередку “Національного корпусу” Сергій Сивачук каже, що у Франківську поки все спокійно.

Наразі в Івано-Франківську жодних подібних ексцесів немає.  У Києві силовики вдерлися на територію бази без будь-яких дозволів чи попереджень. Вони з’явилися швидше, ніж наші працівники прийшли на роботу. Ми припускаємо, що працює КОРД (поліція особливого призначення, – прим. ред.) На формі співробітників поліції відсутні службові жетони. Вони вилучали документи.  На місці перебувають наші активісти та юристи, – розповідає він.

Нагадаємо, що вчора СБУ затримала нардепку Надію Савченко, яку підозрюють в підготовці державного перевороту.

Читайте також: У Франківську вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...