Мед Атлант

Оксана Мельник розповіла про важливість побудови особистого бренду. ВІДЕО

На конференції “PRrally” засновниця журналів “Like”, “МІСТО” та “Клубу успішної леді” Оксана Мельник розповіла аудиторії про важливість побудови особистого бренду на прикладі власних продуктів.

Маркетолог за освітою й успішна сьогодні бізнес-леді Оксана Мельник пояснила, що сучасний роботодавець чи клієнт хоче співпрацювати з людиною, яка має власний імідж. Тому для того, щоб тебе “купували”, потрібно заявити про себе.

У час соціальних мереж, як зауважила спікер, це зробити найлегше.

Свою лекцію бізнес-вумен розпочала досить незвично: роздала аудиторії цукерки без обгорток і дала завдання: впізнати смак “бренду”. Таким чином Оксана Мельник намагалася донести до аудиторії, що “обгортка” важлива, але тільки на етапі знайомства, адже якщо після неї роботодавець чи клієнт не отримає очікуваної вигоди, він розчарується і піде далі.

Бізнес-вумен наголосила, що сьогодні на ринку праці у багатьох сферах не вистачає спеціалістів вищого розряду, яким готові добре платити.

Якщо ви хороший фахівець, вам не обов’язково розпочинати власну справу, адже навіть у Франківську за ваші послуги можуть добре заплатити, – наголосила спікер.

І порадила аудиторії постійно розвивати власні професійні і особистісні вміння.

На завершення Оксана Мельник запросила присутніх у залі жінок спробувати відвідати заняття у “Клубі успішної леді”, в яку саме стартував другий набір. Навчання у клубі побудоване у форматі лекцій і практичних занять від відомих  й успішних франківок, що вміло побудували особистий бренд у різних сферах діяльності.

Конференція “PRrally” охопила лекції експертів у сфері реклами та маркетингу, PR, ЗМІ, інтернет-комунікацій. Хедлайнером зустрічей став відомий український ведучий Микола Вересень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...