Мед Атлант

На Прикарпатті п’яний водій мотоцикла побив поліцейського

На вимогу правоохоронців надати документи на транспортний засіб та посвідчення водія чоловік, що в стані алкогольного сп’яніння керував мотоциклом “Mustang”, почав бити одного з поліцейських в обличчя.

Пригода трапилася вчора, 26 березня, в с. Небилів на Рожнятівщині, коментують у прес-центрі ГУНП в Івано-Франківській області.

Поліцейські, які патрулювали вулиці, помітили рух мотоцикла “Mustang” без номерних знаків, тому вирішили поїхати вслід за водієм. Через деякий час чоловік з невідомих причин впав з мотоцикла на землю. Поліцейські підійшли до водія, аби запропонувати допомогу, однак він почав поводити себе агресивно. Було зрозуміло, що водій вживав спиртні напої.

Чоловік відмовився назвати себе й на вимогу правоохоронців не надав документи на транспортний засіб та посвідчення водія. Весь час вів себе агресивно, лаявся, погрожував правоохоронцям фізичною розправою. Також відмовився проходити на місці освідчення на стан алкогольного сп’яніння.

Через певний час від погроз горе-водій перейшов до дій: накинувся на одного з правоохоронців і затиснутим між пальцями ключем від мотоцикла, почав бити поліціянта в голову та обличчя. На агресивного чоловіка одягли кайданки й повезли до Рожнятівської лікарні, щоб освідчити на стан алкогольного сп’яніння. Проте від цієї процедури водій також відмовився.

Порушником виявився 48-річний житель с. Небилів.

В результаті на горе-водія складено кілька адмінпротоколів: за ст. 173, 130, ч.6 ст. 121, ч.5 ст. 121, ч.1 ст. 126 КУпАП. Поліціянта, на якого накинувся агресивний водій, госпіталізували до медзакладу зі струсом головного мозку і численними забоями обличчя.

Даний факт внесений до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст 345 ККУ (погроза та насильство щодо працівника поліції).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...