Мед Атлант

На відому франківську блогерку подали заяву в поліцію

Між підприємцем зі Львівщини та франківськими блогерами: Олександрою та Ігорем Пустовітами виник конфлікт. Чоловік звинуватив франківку в шахрайстві та поніс заяву в поліцію.

Підприємець Ростислав Паньків з Львівської області називає блогерку шахрайкою та хоче притягнути її до відповідальності. Чоловік подався за правосуддям до правоохороних органів, написавши заяву на жінку в поліцію.

Як писала “Галка“, нещодавно чоловік домовився з Олександрою Пустовіт (260 тисяч підписників), що та прорекламує його сторінку з ювелірними виробами окремою публікацією у мережі “Instagram”, за суму 5500 грн. Крім того, на прохання дівчини, пан Ростислав подарував їй дві прикраси.

Чоловік каже, що незважаючи на своєчасну оплату рекламних послуг, блогерка не виконала всіх домовленостей. Спершу вона чомусь опублікувала “сторіс”, котрий, за словами Паньківа, коштує лише 1500 гривень. Після зауваження, з’явився і пост. Але, на думку львів’янина, реклама була зроблена аби-як.

24 березня був виставлений пост, в якому основна увага була прикута до жіночого форуму у Львові! А наш товар вказано було “між іншим” у самому кінці! Коли я коректно написав повідомлення Олександрі Пустовіт з проханням змінити пост та приділити більше уваги моєму товару, який вона взяла для реклами, вона почала мені хамити, після цього заблокувала мене й видалила публікацію з моєю рекламою! Гроші та ювелірний виріб мені повернуто не було”, — обурюється Ростислав Паньків.

Згодом підприємець у себе на сторінці “Instagram” виклав переписку з блогеркою, після чого вона зі своїм чоловіком Ігорем Пустовітом (також відомим франківським блогером), за словами пана Ростислава, почали поширювати дезінформацію та наклепи в його сторону.

У коментарі для “Галки”  Олександра Пустовіт відповіла, що шахрайкою себе не вважає, а свою роботу виконала добросовісно.

Пан Ростислав звернувся до мене з проханням розмістити публікацію у мене на сторінці в соціальній мережі “Інстаграм”, так би мовити прорекламувати прикраси, які він продає. Запропонував на вибір дві одиниці, одну з яких я замінила на іншу.

Ми домовились тільки про одну публікацію у мене на сторінці, але мені сподобалась прикраса, і я вирішила зробити йому ще бонус у вигляді додаткової публікації, у розділі “сторіс” (прикріпляю скрін статистики). Як бачите, кількість людей, котрі перейшли з цікавості на сторінку магазину – більше 4 тисяч.

Одразу після публікації “сторісу” до них “посипались” підписники, коментарі, активність їхньої сторінки зросла в багато разів. Я навіть не отримала “дякую” за це.

Ростислав попрохав відстрочити ту саму публікацію, про яку він просив, адже після мого бонусу, з такими “розкладами” і такою активністю, як він сам сказав, йому потрібно було поновити товар.

Далі я зробила красиве фото, яке передало всю красу виробу, свідками чого є десятки тисяч людей у мене на сторінці. Підписала так, як вважала за потрібне, адже це моя приватна сторінка, мій блог і мої слова: “Перстень, який взірвав мій дірект” були ключовою фразою, тому що так справді і було. Десятки коментарів, знову підписники.

Але Ростиславу було мало, і він захотів ще один пост, бо “тексту замало”, за його словами. Я відмовила, бо жодних умов публікації проговорено не було, жодного договору ми не укладали, вони про це і не просили! Мені не давали чітких настанов, і кількість символів в тексті теж не уточняли :))

Обидві публікації я зробила максимально красиво, добросовісно, як і завжди, бо я з відповідальністю відношусь до своєї сторінки і світлин у ній. Я людина, яка цінує свій час, тому відмовила у повторній рекламі.

Після цього Ростислав опублікував нашу ПРИВАТНУ переписку у себе на сторінці, погрожуючи судом та поливаючи мене брудом. Це виглядало навіть дико з його боку. За таку нахабність та погрози я його взагалі заблокувала, адже публікацію він свою отримав, замовлення також, не розуміла змісту його претензій взагалі.

А чому мій чоловік назвав його шахраєм? Та тому, що реклама була ВИКОНАНА, свідків багато, а від мене вимагали ще й повернути гонорар, погрожували, хотіли нажитись подвійно.

Я вагітна, мені не можна нервувати та виясняти стосунки з людьми, які повели себе як справжні шахраї. Саме через їхню поведінку мій чоловік і попросив поскаржитись на них, щоб інші люди не постраждали від їх “прохань про рекламу”.

Взагалі, такий випадок у мене вперше. Зараз, я так розумію, вони шукають ще додаткової реклами через вашу газету. Можу щиро побажати їм у цьому успіху, – пише блогерка.

Попри це, нещодавно стало відомо, що підприємець, все ж, звернувся до поліції й заявив про шахрайство.

Читайте також: Блогер, лікар і вчитель отримали найбільшу підтримку в щорічній незалежній премії “Визнання року”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...