Мед Атлант

Зігнала злість на дитині: подробиці смерті шестирічної дівчинки від рук матері. ВІДЕО

Як писало МІСТОна Косівщині 32-річна жінка до смерті забила молоткою свою шестирічну доньку.

Мати розповіла поліції, що має проблеми із психікою, а чергове загострення сталося за кілька годин до вбивства, йдеться в сюжеті ТСН.

Односельці приголомшені, бо нічого підозрілого не помічали. Відомо, що батько дівчинки від вересня працює в Чехії. Серед ночі жінка розбудила криком своїх сусідів, яким заявила, що вбила власну дочку, вдаривши молотком по голові поки та спала.

Вона стоїть на колінах на сходах. Каже – біжіть швидко до мене, бо я вбила дитину. Каже, що воно так хрипить. Може, викличемо “швидку”, — розповідає сусідка.

Медики приїхали, але дитина вже загинула. Відомо, що свекруха, яка живе у сусідньому селі, отримала інфаркт, коли дізналася про трагічну ситуацію. А Брат жінки живе у Вінницькій області, вже їде на Прикарпаття аби свідчити.

За словами працівників “швидкої”, жінка розповіла, що трапилось напередодні вбивства дитини.

Нібито вона розмовляла з чоловіком, просила його приїхати на Великдень, проте той відмовився. І вона зігнала злість, — кажуть вони.

Як розповідає начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук, поліція з’ясовуватиме діагноз жінки. Під питанням стоїть навіть той факт, чи могла вона займатися вихованням дітей.

Детальніше у сюжеті ТСН:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...