Мед Атлант

З’явилося відео з місця стрілянини біля нічного клубу. ВІДЕО

Вночі 1 квітня в нічному клубі “Ельдорадо” відбулася масова стрілянина, в результаті якої двоє поранених та 11 затриманих. Патрульні продемонстрували відео з місця події.

Повідомлення про стрільбу в нічному закладі на вул. Івасюка надійшло близько 3:00. Очевидці розповіли правоохоронцям, що стрілянина відбувалася всередині клубу та назовні. При патрульних небезпечні дебошири намагалися втекти з місця події та відстрілювались. Однак, правоохоронці спрацювали на випередження і затримали хуліганів.

Що стало причиною конфлікту – наразі невідомо. За попередніми даними двоє постраждалих – місцеві жителі, 1994 і 1982 р.н. Чоловіки участі в конфлікті не брали, однак стали випадковими жертвами.

Інші з компанії “стрільців” втекли на автівках, однак патрульні екіпажі по всьому місту отримали орієнтування на два автомобілі: Volkswagen Caddy та Toyota Land Cruiser Prado. За деякий час їх було зупинено на вул. Незалежності.

В усіх автомобілях була автоматична і травматична зброя. Всі 11 затриманих – не місцеві, мешканці Київської, Харківської та Луганської областей.

Як вдалося дізнатися місту з власних джерел, учасники конфлікту – охоронці однієї з київських приватних охоронних фірм, деякі – колишні учасники бойових дій на Сході.

Відео: фейсбук Патрульна поліція Івано-Франківська

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...