Мед Атлант

Франківський студент пройшов у прямі ефіри “Голосу країни”. ФОТО

На “Голосі країни” розпочався другий наступний шоу – нокаути. На сцені заспівав франківець Арсен Вітрецький.

Нагадаємо, Арсен виріс у родині медиків. Його тато наполіг на тому, щоб Арсен вступив до медінституту на стоматологічний факультет. Але душа хлопця лежить до музики. Франківець уже пройшов сліпі прослуховування і музичний батл.

Сьогодні, 8 квітня, грандіозну битку за вихід у прямий ефір шоу розпочав Арсен Вітрецький у нокаутах. Франківець представляє команду Джамали із англомовною піснею.

Світлина від Голос країни (Voice of the Country).

Бабкін похвалив хлопця. Каже, з таким голос можна творити будь-що. Тіна Кароль зауважила, що це найкращий виступ за вечір.

Джамала обрала хлопця і посадила на другий стілець.Арсен Вітрецький своїм проникливим виступом виборов друге місце, посунувши козака Сіромаха на третє крісло. Звісно, вечір нокаутів триває, проте МІСТУ з власних джерел відомо, що Арсен пройшов у прямі ефіри.

Додамо, що за правилами нокаутів на сцені будуть стояти 4 крісла, призначені для чотирьох вокалістів з кожної команди, які пройдуть до прямого ефіру. Учасники не знають заздалегідь, у якій послідовності виходитимуть на сцену. Одразу після виступу тренер відправляє першого вокаліста на крісло № 1. Якщо учасник, який виступає після нього, заспівав краще, то він посідає перше крісло, а попередній артист буде змушений пересісти на друге. Тренер може як відправити додому учасника, так і надати йому місце.

Читайте також: На вокальних боях “Голосу країни” виступила франківка і пройшла далі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...