Мед Атлант

“Якби не вантажівка, ви б мене не наздогнали” – священик, який влаштував погоню патрульним. ВІДЕО

Священослужитель з Калуша влаштував погоню патрульним, яка завершилася ДТП. Легковик священика врізався в причіп вантажівки. Травми отримала пасажирка, яку водій представив, як свою сестру.

Фото: AutoLife Telegram

Погоня розпочалася після того, як водій “Шкоди”, помітивши патрульну автівку, різко звернув з головної дороги, не увімкнувши показник повороту. Патрульні намагалися зупинити авто, однак водій не реагував. Погоня завершилася ДТП на перехресті вулиць Галицька-Калуське шосе, коли легковик врізався у причіп вантажівки. В результаті ДТП травм водій не зазнав, на відміну від дівчини, яка знаходилася в авто. Пасажирку священика забрала швидка.

Під час розмови з патрульним водій-втікач спочатку представився працівником поліції, лише потім патрульні з’ясували, що він священик з Калуша. Спочатку горе-водій повідомив, що дівчина підсіла до нього в авто, пізніше заявив, що це його сестра.

У розмові з патрульним покаявся, однак зазначив, якщо б не вантажівка, поліція його б не наздогнала.

Порушник зізнався, що вживав спиртне, однак на місці освідчення на драгері не пройшов. У медзакладі експертиза показала в його крові 1, 19 проміле алкоголю.

Сьогодні керівництво УГКЦ на своєму офіційному сайті заявило, що дії священика засуджує.

Священнослужителю Сергію Буселу заборонено публічно священнодіяти та виконувати пасторальний уряд на час вияснення всіх обставин, – йдеться в повідомленні на сайті УГКЦ.

Що говорив священик на свій захист – у відеосюжеті “МІСТА”.

Читайте також: “Як ви ксьондзів мучите”: з’явилося відео, як франківські патрульні зупинили п’яного священика

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...