Мед Атлант

Три з чотирьох автобусів 28 маршруту виявились непридатними для перевезення пасажирів. ПЕРЕВІРКА

Сьогодні вдосвіта відбувалась чергова перевірка міських перевізників. Цього разу перевірку на технічну справність проходили автобуси перевізника Сохан: три з чотирьох автобусів №28 було повернуто в гараж через технічні несправності.

Перевірку здійснювали представники “Укртрансбезпеки” та патрульної поліції в рамках всеукраїнської акції “Перевізник”, яка триває в Україні з 20 квітня.

Рейд розпочали о 5:30. Перевіряли технічну справність маршрутних автобусів, а також наявність відповідних документів у водія, в тому числі страхівки.

Представники Укртрансбезпеки також дуже активно перевіряють всі необхідні документи та стан ТЗ. Більше деталей на сайті: http://bit.ly/2w3Qbdy

Опубліковано МІСТО 2 травня 2018 р.

Перед цим рейдом патрульними вже перевірено трьох перевізників, були виявлені дрібні порушення та суттєвих зауважень до технічного стану автобусів не було.

У трьох з чотирьох зупинених пасажирських транспортних засобів виявили несправності, які не дозволяють безпечно перевозити пасажирів: несправне стоянкове гальмо, на двох автобусах були встановлені на одну вісь шини з різним малюнком протектора і різного виробника, а це загроза заносу ТЗ під час гальмування та збільшення гальмівного шляху. Через це водій був оштрафований на суму 680 грн, також патрульні пояснили, що до відповідальності буде притягнуто механіка, який здійснював випуск транспортних засобів на маршрут.

Сьогодні удосвіта працівники патрульної поліції, відділу безпеки дорожнього руху разом із представниками Укртрансбезпеки здійснили рейдову перевірку згідно операції "перевізник", що триває від 20 квітня. Рейд розпочався на дорозі для перевірки технічного стану та комплектації відповідних документів. Більше деталей на сайті: http://bit.ly/2w3Qbdy

Опубліковано МІСТО 2 травня 2018 р.

Представник “Укртрансбезпеки” Олег Романюк зазначив, що у деяких водіїв були відсутні обов’язкові документи, які передбачені ст. 39 “Про автотранспорт” та мали місце порушення угоди між перевізниками і містом.

Сьогодні приписів склали на 4500 грн. Загалом від 20 квітня винесено 75 постанов через несправність громадських транспортних засобів чи відсутність відповідних документів у водія.

Несправні автобуси повернули в гараж. Загалом це вже четверта перевірка в межах “Перевізника”. Як зазначають представники “Укртрансбезпеки” у місті загалом 8 великих перевізників, в кожного приблизно по 25 транспортних засобів. На чотирьох ще чекають рейди.

Читайте такожЧерез ями на дорогах головний комунальник Івано-Франківська втратив 20% премії

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...