Мед Атлант

Біля нічного клубу “Ельдорадо” підстрелили молодика, який пошкодив припаркований автомобіль

В ніч на 13 травня біля нічного клубу “Ельдорадо” лунали постріли. Одного з молодиків, які намагалися виштовхати прикарпатця з його автівки та пошкодили її, підстелив власник авто.

До патрульних надійшов дзвінок про те, що на вул. Парковій, 18 чути постріли. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили 22-річного чоловіка, у якого на тілі було чотири рани круглої форми, що нагадували рани від травматичного пістолета, коментує прес-секретар патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак.

Як розповіли патрульним присутні на місці події особи, вони підбігли до потерпілого після того, як почули постріли. Серед натовпу був і власник авто, яке пошкодив поранений.

Чоловік розповів, що все відбулося біля нічного клубу “Ельдорадо”, четверо невідомих осіб намагалися заволодіти його автівкою, виштовхати його з салону авто, провокуючи на бійку, та розбили передню фару. Після чого на вул. Парковій вчинилася бійка. Чоловік зізнався, що витягнув пістолет і почав стріляти. Одного з хуліганів він поранив. Потерпілого забрала швидка.

Нагадаємо, на початку квітня в нічному клубі “Ельдорадо” відбулася масова стрілянина, в результаті якої затримали шістьох осіб.

Читайте також: На Тисмениччині двоє чоловіків побили поліцейських, які приїхали на сімейні розбірки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...