Мед Атлант

Сім’я і контрацептиви: думка франківців. ВІДЕООПИТУВАННЯ

Минулої неділі, 13 травня, в Івано-Франківську відбувся марш за сімейні цінності. Кілька сотень людей пройшлись від площі Франка до Вічевого майдану з гаслами підтримки традиційної сім’ї та відмови від засобів контрацепції. Це спричинило неабиякий резонанс у соціальних мережах, тож журналісти МІСТА  вирішили дізнатись у пересічних франківців, чи погоджуються вони з гучними закликами.

Нагадаємо, в заході, здебільшого, взяли участь громадські організації, міська влада та духовенство. Всі вони підготували транспаранти із тематичними закликами: “Ми за сім’ю як союз жінки і чоловіка”, “Тато, мама і я — найщасливіша сім’я”, “Аборт не вирішує проблем, лише додає” і тому подібні. Також серед присутніх розповсюджували листівки із закликами відмови від контрацептивів: спіралей, таблеток, презервативів, стерилізації. На ряду з цим – не вживати алкоголю та не прибігати до штучних методів запліднення. Мовляв, дитина – дар Божий.

МІСТО дізнавалось, що на думку пересічних франківців є сім’я: союз чоловіка та жінки, чи споріднених душ незалежно від гендеру, та чи підтримують мешканці обласного центру сексуальні меншини, контрацепцію.

Читайте також:  Сім’я побитої до смерті франківки вимагає покарання для співмешканця. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...