Мед Атлант

Небайдужі франківці вийшли на акцію “За цирк без тварин”, а до них – агресивні працівники. ФОТО

Активісти, волонтери та небайдужі франківці в черговий раз організували мітинг “За цирк без тварин”. Акція відбулася по вулиці Миколайчука.

Тварини у цирках страждають не тільки під час дресури, але й на самій   арені. Таким “розвагам” не місце у XXI столітті, – впевнені організатори.

Поки розвинені країни все більше відмовляється від експлуатації тварин в цирках, Україна продовжує на державному рівні підтримувати і фінансувати знущання, кажуть організатори маршу.

Під час того, як волонтери захищали права тварин, до них вийшли двоє чоловіків з цирку. Повідомили, що тварини у них є, але  у виступі їх не буде. Кажуть, в інших містах заборони нема, тому тварини виступають. Щоправда, чоловіки  намагалися конфліктувати з волонтерами, розповіла МІСТУ учасниця акції лена.

Це вперше таке, щоб працівники цирку вийшли та агресивно себе поводили до учасників акції. З нами були діти,  тому ми просили, щоб вони заспокоїлися. Вони  не хотіли, аби  ми фотографувалися з своїми плакатами та кульками  на  фоні цирку. Погрожували викликати поліцію, – каже Олена.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...