Мед Атлант

Проект очільника прикарпатського села лідирує в голосуванні національного телепроекту “Нові Лідери”

Проект війта села Котиківка, що на Городенківщині, Івана Вережака, поки входить у 20-ку кращих проектів національного телепроекту “Нові Лідери” з 859-ти.

Про це Іван Вережак повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

Щиро дякую Вам за підтримку. Вірю, що вдасться втримати цей результат. Хто ще не підтримав але має можливість це зробити – переходьте за посиланням: https://novilidery.com/lider/verezak-ivan
Зареєструйтесь, знайдіть мій профіль і проголосуйте, – звернувся війт до всіх, кому небайдужа доля найстарішого триаркового діючого моста в Україні.

Нагадаємо, мета проекту прикарпатця – докорінно змінити позиціонування села, врятувати найстаріший триарковий діючий міст в Україні, який планує зробити привабливим туристичним об’єктом краю.

Голосування триватиме до 31 травня. Після чого розпочнеться 2-й етап, де буде відібрано 50 перших проектів, ще 50 добиратиме конкурсна комісія. На підготовку та реалізацію проекту виділять три місяці. Пізніше у серпні на українському телеканалі відбудуться дебати-презентація проекту. Після них стане відомо 10-ка лідерів, що в третьому етапі змагатимуться за мільйон на реалізацію своєї ідеї.

Читайте також: Сільський голова на мільйон: як прикарпатське село прогресує під керівництвом молодого війта

Об’єднана територіальна громада з Прикарпаття виграла мільйон у телешоу. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...