Мед Атлант

Маю право не відповідати: Руслан Марцінків двічі відмовився пояснити, хто фінансує його СМС-розсилки. ВІДЕО

Як писало МІСТО, мешканці Івано-Франківська неодноразово висловлювали своє обурення на регулярні смс-повідомленнями з анонсом ефірів із очільником міста на телебаченні, а також про заходи за його участю.

В ефірі ТРК “Вежа” до міського голови звернулися з проханням пояснити, з яких коштів фінансується  ця СМС- розсилка. Ведучий програми зачитав запитання, яке меру адресував у фейсбуці Денис Лукачович: “Скажіть, будь ласка, за які кошти фінансується СМС-розсилка від “Свободи”, адже одна СМС вартує від 14 копійок?”.

Дуже такий обізнаний. Я хочу сказати, що ми завжди інформували, але я не хочу відповідати на деякі запитання. У мене були такі питання по інших речах, потім зразу йде запит в правоохоронні органи. Тому що “доброзичливців” є дуже багато”, – відповів Руслан Марцінків.

Через деякий час в ефірі пролунав дзвінок від пана Дениса, який поцікавився, чому міський голова не захотів відповісти про СМС-розсилку.

Дякую за запитання, але маю право не відповідати, – сказав очільник Івано-Франківська.

Читайте також: Олег Тягнибок та Руслан Марцінків розповіли, як “пов’язані” олігархи та ремонт вулиці Вовчинецької. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...