Мед Атлант

Відома українська співачка продемонстувала свій енергоощадний будинок. ФОТО/ВІДЕО

Відома українська співачка Руслана Лежичко продемонструвала журналістам свій енергоощадний будинок та розповіла про нагороду, яка чекає її у Шанхаї.

Співачка запросила журналістів та своїх друзів на презентацію власного енергоощадного будинку у свій день народження, 24 травня. Зірка розповіла, що на даху її будинку є численні сонячні батареї та вітряки. Загалом усе помешкання автономне і функціонує лише на відновлювальній енергетиці.

Фото: VIVA

Я помолодшала на 45 років і показала всім нову пісню “Angel”! Сьогодні у мій день народження я презентувала біля півсотні журналістам Свій будинок і Студію, я живу з Енергією Сонця і Землі. У свій день народження я популяризую Чисту Відновлювальну енергію, вільну екологічну доступну незалежну невичерпну і необмежену. Переходь на чисті джерела енергії в виготовляй іі сам! Вона здатна примирювати людей, країни, народи у спільному виготовленні Енергії! Вона збереже нашу Землю і Планету! Тепер Довголіття напряму пов’язано з виготовленням Чистої Енергії! Живи таким життям яке дає тобі нескінченну енергію! Вона в тобі! Go Renewable! Ти Дика енергія, – написала співачка у своєму фейсбук. 

Руслана закликала українців переходити на “зелену” енергію:

Це енергія від Бога, яка дається, аби ми правильно нею користувалися і якої вистачить на всіх, без війн і домовленостей, – розповіла Руслана.

Лежичко також повідомила, що цього дня вилітає до Шанхаю, аби отримати нагороду на всесвітньому енергетичному конкурсі, як селебреті, яка найбільше просуває відновлювальну енергетику.

Читайте також: Історія унікальної сім’ї гуцулів, які вчили співати Руслану Лежичко. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...