Мед Атлант

У ще одному селі на Франківщині, обурені станом доріг, люди блокують дорогу. ФОТО/ВІДЕО

Місцеві жителі села Бистриця, що у Надвірнянському районі, вже п’ятий день блокують дорогу. Передусім обмежують рух для лісовозів. На думку місцевих, вони найбільше розбивають автошляхи.

Примітно, що підприємці теж стоять разом з людьми. Їх теж обурює стан доріг, бо і податки вони сплачують, і дорожній збір з власної кишені до держбюджету. А от дороги нема. Транспортні засоби знищуються і потребують постійного ремонту, – пише Таня Пришляк.

До прикладу, місцевий житель Олександр порахував, що торік сплатив щонайменше 1000$ дорожнього збору,  тож хотів би бачити  віддачу у вигляді ремонту доріг. Жінки скаржаться на непрохідність навіть місцевими дорогами, які їхні діти змушені щодня долати, йдучи до школи.

За словами Тетяни, протягом шести місяців у Бистриці загинули двоє діток через жахливий стан доріг. У першому випадку швидка не встигла на виклик, в іншому – хлопчик з ровером впав із мосту.

Варто відзначити, що на чотириденне перекриття дороги жоден із чиновників не звернув увагу і тільки сьогодні, 5 червня, дали обіцянку приїхати представники районної адміністрації.

Читайте також: Дорогу в Делятині заблокували повністю: чиновники не готові виділити на дорогу майже 250 млн грн. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...