Мед Атлант

Фонтани біля медичної академії демонтують за майже сто тисяч гривень

Сьогодні, 7 червня, на засіданні виконавчого комітету міської ради чиновники дали дозвіл КП “Міська ритуальна служба” на списання з балансу гранітної частини двох фонтанів, що розташувались біля стоматкорпусу Медичної академії по вулиці Незалежності.

Вартість цієї операції обійдеться у майже сотню тисяч гривень.

За словами головного комунальника міста Михайла Смушака, таке рішення необхідне, адже фонтан має одразу двох балансоутримувачів: гранітні плити належать ритуальній службі, а комунікації – “Водоекотехпрому”.

Щось обвалюється і йде ремонтувати ритуальна служба, труба не тече і йде ремонтувати водоканал. Це неправильно. Має бути в одних руках, – пояснює Смушак.

Крім цього, обидва фонтани будуть повністю демонтовані, адже на їхньому місці ще з минулого року планують встановити пішохідний фонтан.  На його облаштування виділили 6 мільйонів гривень з бюджету, однак фірма, що виграла тендер, так і не взялась за роботу. 

Виграла київська компанія, яка, на жаль, не виконує свої договірні зобов’язання.  Ми подали на них в суд,  будемо розривати договір і стягувати збитки, – зазначив комунальник.

Читайте також: На полігоні поблизу Франківська збудують завод із переробки сміття

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...