Мед Атлант

У міському парку проводять благодійний розпродаж рукотворів для хворого хлопчика. ФОТО

10 червня у міському парку ім. Т. Шевченка в Івано-Франківську проходить благодійний розпродаж рукотворів. Виручені кошти підуть на реабілітацію хворого хлопчика.

Максимко життєрадісний хлопчик, який народився на 30-му тижні вагітності з вагою 1 320 г. Спочатку реанімація, штучна вентиляція легень, крововилив третього ступеня в мозок та багато інших діагнозів, потім був відділ недоношених дітей.

Його діагноз зараз  – ДЦП, спастичний нижній парапарез.

Пройдено багато та докладено багато зусиль за ці 4- роки. Потрібні дороговартісні реабілітації 3-4 рази на рік в МЦ ” Інново”. Завдяки їм Максимко досягає великих результатів, на 25 червня 2018 р з Вашою допомогою ми зібрали повну суму, щоб оплатити реабілітацію, також записані на 1 жовтня 2018р. Крім цього нам потрібно їздити на іпотерапію, ходити на плавання та їздити в санаторії і термальні басейни. Щоб знімати тонус м’язів, який постійно потрібно контролювати – поки Масимко росте. А також їздити на огляд ортопеда в ” Інститут протезування” в Харкові.  Окрім цього є супутні захворювання і на це все потрібні кошти. Ми робимо все можливе для того, щоб наш синочок Максимко почав ходити самостійно, він завжди нас надихає та надає багато позитиву, сили навіть тоді, коли ти вже нічого не хочеш. Ми боремся за кожний крок Максимчика і віримо, що в нього все буде добре. Ми будемо вдячні всім за Вашу допомогу та підтрику, – написала у соцмережі мама Тетяна Атаманюк.

Читайте такожЙде незворотний процес сколіозу: молода жінка з Прикарпаття потребує грошей на операцію

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...