Мед Атлант

Автограф-сесія і продаж роману: Юрій Андрухович зустрівся з франківцями. ФОТО

В Івано-Франківську з 13 по 17 червня розпочався черговий масштабний Porto Franko. В рамках фестивалю з містянами і  гостями поспілкувався поет і перекладач Юрій Андрухович.

Автограф-сесія Юрія Андруховича розпочалася перед  презентацією роману “Коханці Юстиції”. Захід відбувся в рамках фестивалю і за підтримки видавництва Meridian Czernowitz. Відтак, франківці мають унікальну можливість придбати новий роман Юрія Андруховича та одержати свій автограф від класика.

Акція відбулася перед офіційною музичною презентацією роману за участі київського гурту “Сон сови”. Цей гурт  – це ретельно продумана суміш контрольованого божевілля із академічної музики, джазу та електро. “Сон Сови” писатиме музичний супровід під спеціально вибрані тексти з роману. І це спецпроект лише для Porto Franko.

Локації фестивалю зранку запрацювали в усіх куточках міста. Зокрема у Палаці Потоцьких відкрився дитячий арт-простір, також уже можна переглянути інсталяцію в гелікоптері “Мі-8”, що поруч драматичного театру. На площі Шептицького відкрили аудіо-візуальну інсталяцію.

Завтра о 21:30 на стадіоні “Рух” відбудеться урочисте відкриття Porto Franko. Глядачам представлять футуристичну оперу “Аерофонія”.

Програму фестивалю читайте за посиланням.

Читайте також: Неймовірно. Організатори грандіозного фесту показали, що чекає франківців на відкритті. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...