Мед Атлант

Блакитна лагуна. Озеро на Городенківщині вразило соцмережі. ФОТО/ВІДЕО

Водойма знаходиться в кар‘єрі біля села Стрільче на Городенківщині. Її немає на карті, тож про існування відомо одиницям.

Нещодавно місцеві підприємці розпочали тут облаштування відпочинкової зони та пляжу, тож зовсім скоро не буде де яблуку впасти. А наразі користувачі соцмереж дивуються кольором води у озерці, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Дехто припускає, що купатися там не зовсім безпечно. Втім, як пояснює у мережі городенківська журналістка Людмила Стражник, колір воді дає зелена глина. Відтак, ніякої загрози відпочивальникам вона не несе. Водночас, зауважує, що спеціалісти вже дали радіаційно-гігієнічну оцінку воді у кар’єрі і запевняють, що вона цілком безпечна.

Про це незвичне озеро розповіла і Xrustuna Smirnova. За словами дівчини, після викладених в мережі фото, до неї надійшло сотні повідомлень з проханням розповісти про місцезнаходження озера.

Це чудове місце знаходиться в Городенківському районі, с. Стрільче . Це кар’єр, де облаштували красиву відпочинкову зону з пляжем, правда там ще дуже багато зараз доробляють. На карті не позначено саме озер, тож потрібно запитувати місцевих жителів, як доїхати. Справді місце дуже шикарне, і водичка чистенька, тепленька, фото і відео не передає всієї краси. Тому, якщо шукаєте гарне місце для відпочинку – сміло можна їхати, – зауважила Xrustuna Smirnova.

Опубліковано Xrustuna Smirnova 13 червня 2018 р.

 

Читайте також:  Шлях до Карпат: для Надвірної зняли проморолик. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...