Мед Атлант

Злочинні угрупування мають бути у в’язниці, – новий начальник поліції Франківщини

МІСТО писало, що сьогодні відбувається зустріч нового керівника поліції Івано-Франківська Володимира Голубоша із журналістами. Зокрема  під час прес-конференції  поліцейський розповів, як діятиме зі злочинними угрупуваннями.

Новий начальник додав, що раніше працював у карному розшуку, а тому з криміногенною ситуацією Івано-Франківщини дещо ознайомлений. Каже, що призначення як пропозиція була і в іншу область. Проте у кінцевому результаті призначили на Прикарпаття. Сам на вибір не впливав.

Каже, щоб служити, територію не обирається, адже є наказ і ти маєш з гідністю нести поставлені завдання.

На питання кореспондента МІСТА щодо злочинних угрупувань в області і зокрема Івано-Франківську Голубош відповів:

Люди, які себе називають бандитами забувають про те, що вони мають бути у в’язниці. Думаю, згодом вони там і будуть. “Бандити” є всюди. Зміни обіцяю. Скоро цим займемося.

Згідно інформації, каже Голубош, на Прикарпатті є такі угрупування, не заперечує. Але щоб це довести їх існування, слід все задокументувати. Щодо того, чому зняли Шкутова і що саме екс-начальник не виконав, Голубош зауважив, що не знає цього.

Ніхто список з “виконано” і “не виконано” Шкутовим не давав, якщо ви про це, – пояснює Володимир Голубош.

Крім того, лунало запитання про кадрові зміни  в МВС напередодні виборів. Тобто, йдеться про те, аби поставити новик керманичів і отримати результат, якщо  старі очільники його (Ред. – результат) не показали. Новий керівник поліції Прикарпаття наголосив, що не   є  політичним і про зміни “під   вибори” вперше  чує.

Читайте також: Шкутов ніяких настанов мені не давав, – новий начальник поліції Прикарпаття. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...