Мед Атлант

Франківська волонтерка кардинально змінила імідж. ВІДЕОСЮЖЕТ

Стиль – це те, що ви про себе розповідаєте. І, якщо озирнутися на вулиці, ми не завжди розповідаємо про себе те, що хотіли б. Гардероб – як резюме: ви не можете просто сісти і переписати його з нуля. Стиль – це паросток: не тягніть за перші листочки, дайте час дозріти. Поливайте, приділяйте увагу – і він буде рости і радувати вас у дзеркалі й поглядах оточуючих. Однак зважитися на себе нову під силу не всім. Героїні проекту “Перевтілення” від журналу “LIKE” вдалося й це.

Знайомтеся, Ореста Возняк – людина, яка живе з добром у серці та милосердям у душі. Кандидат філософських наук, викладач кафедри філософії, соціології і релігієзнавства (2014), волонтер, координатор освітньо-благодійного проекту “Янголи поруч”. Команда останнього уже п’ятий рік поспіль співпрацює з Яблунівською спеціальною загальноосвітньою школою-інтернатом, де навчаються діти з особливими потребами. Допомагають малечі не лише матеріально, але й організовують їм цікаве дозвілля. Крім того, підтримують дітей із неблагополучних сімей, сиріт та літніх і хворих людей у геріатричному пансіонаті. Цього року в премії від журналу “МІСТО” “Визнання року-2017” Ореста Возняк здобула перемогу в номінації “Добрий вчинок року”.

Ореста Возняк своїм прикладом підтверджує відомий вислів, що в жінці має бути красиве усе – і душа, і зовнішність.

Ілона Хома, стиліст

Нам подобається створювати образ сміливої, впевненої, жінки з характером.
В Європі практичність та зручність давно витіснила чепурність, натомість створивши моду на комфорт! Тому в першому образі для нашої героїні ми обрали шовкове плаття в комбінації з курткою оверсайз, оздобленою актуальною в цьому сезоні вишивкою, з капсульної колекції Ірини Навельської. Більш повсякденним образ можна зробити, доповнивши його містким рюкзаком чи сумкою-шопером, у яких поміщається форма для фітнесу, косметичка та інші особисті речі! Погодьтеся, це неймовірно зручно!

Наступний образ – це однозначно вдале рішення у поєднанні двох літніх кольорів, тому даний look назвемо вечірнім – саме те для прогулянки з коханим або вечірніх посиденьок із подругами за келихом вина!

Незмінна класика – чорна сукняна повний зріст. Вечірній образ для святкових зустрічей ми підібрали стриманий, але додали йому пікантності вирізом вище коліна. І на закінчення, творіть свій власний стиль, а не слідкуйте за трендами – це і буде самовираженням наповненої особистості!

Наталя Паславська, стиліст, колорист

Омбре стало трендом 2013 року, і досі не втрачає своєї актуальності! Саме фарбування складне у виконанні та потребує не менше чотирьох годин роботи, терпіння клієнта й по-справжньому професійної руки стиліста. Протерезультат такої клопіткої праці перевершує сподівання на всі 100%! Врахувавши індивідуальність клієнтки та ритм її життя,обрала для неї саме техніку омбре. І, як бачите – результат вражаючий!

Оксана Жекало, перукар- стиліст

Вибір зачіски – справа дуже складна і відповідальна, тому що з її допомогою можна творити чудеса: приховати недоліки, підкреслити виграшні сторони, створити свій імідж і стиль. Чому обрала саме цей варіант? Тому, що він поєднує у собі ніжність, жіночність, грайливість, і разом з тим, додає жінці вишуканості. Для нашої героїні саме така зачіска є ідеальною.

Лідія Матлюк, візажист

У нашої героїні дуже чиста шкіра та красиві голубі очі, тому класичний ніжний мейк у коричневій тіньовій техніці з ніжно-рожевими пігментами — саме те, що потрібно. Корекцією обличчя ми виділили скули та видовжили округле обличчя Орести. Свіжості додали, змішавши теплі й холодні відтінки рум’ян, світлі зони виділили хайлайтером. Губи нашій красуні ми оформили натуральними відтінками, і, зрештою, акцент у нас, звичайно, на очах!

Читайте також: Журналістка і ведуча майстер-класів з ораторства стала героїнею проекту “Перевтілення”. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...