Мед Атлант

На знак солідарності із побитими противниками “Маршу рівності” у Франківську націоналісти пікетують поліцію. ВІДЕО

21 червня в Івано-Франківську за адресою Академіка Сахарова, 15,  під управлінням обласної Нацполіції, місцеві націоналісти влаштували пікет у рамках всеукраїнської акціі “Ні поліцейському свавіллю!”

Націоналісти обурені тим, що відбувалося днями у Києві.

17 червня націоналісти та віряни у центрі Києва відстоювали своє право на традиційну сім’ю. Пси системи жорстоко розправилися з учасниками акції, але захистили парад збоченців. Націоналістів, фронтовиків та свідомих громадян влада залякує, б’є та саджає за ґрати. Якщо ти промовчиш сьогодні, то завтра вже будуть вимушені мовчати всі!, – обгрунтували акцію у Франківську представники обласної організації “Правого сектору”. 

Пікетувальники оприлюднили 4 вимоги до Нацполіції:
 вигнати Юрія Зозулю з Нацполіції,оприлюднити кількість витрачених державних грошей на охорону гей-параду, ідентифікувати поліцейських, порушити кримінальну справу та визначити, хто побив людей.
До пікетувальників вийшов очільник поліції Івано-Франківської області – Володимир Голубош.
На питання про інциденти у Києві Голубош відповів, що люди, які чинили незаконні діїі, будуть покарані,  вимоги мітингувальників передасть, а особисту відповідальність несе тільки за місцеву поліцію.

Читайте також: Шкутов ніяких настанов мені не давав, – новий начальник поліції Прикарпаття. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...