Мед Атлант

“Якщо асфальт простояв 30 років – це вже не асфальт”, – Михайло Смушак про поточний ремонт франківських доріг

26 червня під час оперативної наради у міськвиконкомі директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак доповідав про хід виконання поточного та капітального ремонту доріг.

За словами Михайла Смушака, на даний час роботи з ремонту аварійних ділянок вулиць завершена. Та стан багатьох доріг бажає кращого і вони потребують капітального ремонту. Зокрема, вулиця Бандери, Надрічна, Коновальця.

Хочу наголосити, що на вулиці Коновальця робиться не капітальний, а поточний ремонт. Наразі коштів на капремонт немає, будемо просити кошти з державного бюджету, з обласного бюджету. Бо вартість буде дуже велика, – каже головний комунальник Франківська.

Заступник міського голови Микола Вітенко додав, що на Коновальця необхідно прокладати колектори.

І це також. Але те, що є зараз – безкінечна ямковість. Один асфальт руйнується, стелимо ями, згодом покриття знову не витримує. Якщо асфальт простояв 30 років – він вже не асфальт, – додав Михайло Смушак.

Микола Вітенко підкреслив, що наразі перед комунальниками стоять чотири виклики:

Завершити Міцкевича і Лесі Українки до Дня Незалежності. Друге – вулиця Мазепи. Третій – міжбудинкові проїзди. Бо їх ніхто не дасть робити у листопаді-грудні. І четверте – поточний ремонт. Виходьте з того, що є. Але треба шукати виконавців, які здатні робити ці роботи і розпочинати ці роботи якомога швидше.

Також наголосив на тому, що Міцевича і Лесі Українки треба надійно перекрити.

Два боларди від вулиці Мартинця вже встановлені. Згодом встановимо ще кілька, а також додамо стовпчиків, – відповів Смушак.

Читайте також: Прикарпатські дороги місцевого значення САД не ремонтуватиме

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...