Мед Атлант

В Івано-Франківську відкрили нову церкву. ФОТО

Сьогодні, 1 липня, у м. Івано-Франківську по вул. Стуса, 29 Архієпископ і Митрополит Володимир Війтишин освятив новозбудований храм.

Впродовж восьми років парафіянам на чолі з отцем-парохом Ярославом Гринюком вдалось не тільки спорудити величну святиню, але й прикрасити її дивовижним розписом, інформує прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Першу Божественну Літургію в храмі св. ап. Юди Тадея очолив Митрополит Володимир, щоб спільно з усіма присутніми розділити радість цієї величної події.

Церква – це місце для всіх. Вона належить містам і селам та прикрашає їх, вона належить усьому народу, позаяк є одним із красномовних виявів духовної культури і працелюбності народу. Тому брати участь у зведенні храму є особливим привілеєм, – зазначив Владика Володимир у своїй проповіді.

По завершенні Літургії Архієрей привітав пароха о. Ярослава Гринюка та усіх присутніх з такою знаковою подією. 

Дорогі брати і сестри, ваші імена будуть назавжди вписані в історію цієї парафії, бо саме ви змогли достойно взяти участь у цьому звершенні Господнього Дому.

Опісля Митрополит Володимир уділив присутнім своє архієрейське благословення а також освятив воду на подвір`ї нового храму.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...