Мед Атлант

Франківці, що проти забудови поблизу школи №24, перекрили вулицю Галицьку. ФОТО

Сьогодні, 4 липня, мешканці мікрорайну Хіміків заблокували рух на вулиці Галицькій в Івано-Франківську.

До моста вишукувалась черга машин, які через кілька десятків протестувальників, перекрили рух транспорту. На місці події працюють правоохоронці.

У прес-службі партульної поліції повідомили, що водіям слід об’їздити по вулиці Пулюя на Набережну, і з моста на Надрічну і Набережну.

Як писало МІСТО, вчора на скандальній земельній ділянці біля школи №24, де місцеві мешканці хотіли облаштувати сквер, будівельна компанія “Вертикаль” почала зводити паркан. Аби перешкодити роботам, близько трьох десятків жителів прилеглих будинків перекрили заїзд для техніки будівельної компанії.

Нагадаємо, на Пасічній франківці борються із забудовником за клаптик зеленої зони. Будівельна компанія “Вертикаль” має намір забудувати землю двома десятиповерхівками. Натомість, мешканці прилеглих будинків проти будівництва, хочуть бачити на спірній території сквер. 

Після буремних громадських обговорень, що відбулись   18  червня, що відбулись  з народним обранцем Андрієм Строїчем та представниками будівельної компанії “Вертикаль,  жителі району прийшли на сесію міської ради. Тоді мер Івано-Франківська Руслан Марцінків підтримав громаду  та ініціював створення робочої групи задля вирішення проблеми. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...