Мед Атлант

У Крилосі відбудеться Всеукраїнська проща. ПРОГРАМА

В Івано-Франківському Архієпархіальному управлінні відбулися збори протопресвітерів. Очолив засідання Митрополит Володимир.

Збори відбулися сьогодні, 3 липня. Після обговорень було вирішено, що Свята Літургія відбудеться 28 липня о 12.00 годині біля Архікатедрального та Митрополичого собору Воскресіння Христового, інформує прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Андрій Чорненко представив програму Всеукраїнської Патріаршої прощі до чудотворної ікони Матері Божої, яка відбудеться 4-5 серпня 2018 року. Традиційно вона розпочнеться у суботу, молитвою Божественної Літургії одночасно в Івано-Франківську, Калуші та Бурштині. Власне з цих трьох напрямків і вирушать паломники пішою ходою до святого місця. У Крилосі на них чекають нічні чування та мистецька програма.

Центральні ж урочистості розпочнуться у неділю, 5 серпня, коли молільники зустрічатимуть Отця і Главу УГКЦ Блаженнішого Святослава. Предстоятель очолить Архієрейську Божественну Літургію, яка цьогоріч розпочнеться о 9:00 год. Про всі інші деталі буде повідомлено згодом.

Крім того, на зборах Галина Гришко розповіла про деталі вступу на катехитичний-педагогічний факультет, зазначивши, що прийом документів триватиме з 6 по 30 серпня.

Читайте також: У Крилосі пройшла масштабна проща родин. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...