Мед Атлант

Франківки погрожували таксисту ножем, жінок затримали

В Івано-Франківську поліцейські охорони затримала двох невідомих громадянок, які автозаправці погрожували таксистові холодною зброєю.

На пульт централізованого спостереження надійшов сигнал “тривожної” кнопки з АЗС, яка знаходиться на вулиці Коновальця. На місце події негайно виїхав наряд реагування поліції охорони.

Прибувши за викликом, правоохоронці побачили двох невідомих осіб, які поводились агресивно: висловлювались нецензурною лайкою на адресу водія таксі, який також перебував на автозаправці.

Поліцейські, дотримуючись заходів особистої безпеки, затримали агресивних громадянок і вилучили у них ніж, яким, як стало відомо згодом, вони погрожували таксистові. Зі слів чоловіка, затримані пошкодили його автомобіль, внаслідок чого між ними і виник конфлікт, під час якого йому погрожували ножем.

Затриманими виявилися 46-річна та 38-річна місцеві жительки, інформує у фейсбук на офіційній сторінці Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

З місця події було вилучено речовий доказ – кухонний ніж. Затриманих передано працівникам поліції для з`ясування усіх обставин події. Триває слідство.

Читайте також: На Буковелі побилися туристи з працівником курорту. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...