Мед Атлант

Гайда на моря! Зекономити на відпустці допоможе “АТБ”

Розповіді про захмарні ціни південноукраїнських курортів не відповідають дійсності, адже у більшості приморських міст уже працюють магазини відомої мережі дискаунтерів.

Керівництво “Укрзалізниці” повідомило, що в період відпусток збільшує кількість потягів на південь України. Загалом додали 23 потяги на найбільш популярні напрямки. Серед них є і маршрут № 231/232 «Івано-Франківськ – Генічеськ», який курсуватиме аж до 10 вересня. Це гарна нагода відвідати цього літа азовське або чорноморське узбережжя, адже сьогодні така подорож буде доступнішою, ніж у минулі роки. По-перше, набагато більше стало варіантів вибору транспорту для пересування (потяг, автобус), також можна скористатися одним із численних автомобільних сервісів для пошуку мандрівників. По-друге, розширилася база об’єктів розміщення: це і готелі, і хостели, і приватне житло. Ще одна причина збільшення внутрішнього туристичного потоку полягає в тому, що наразі можна економити і на харчуванні під час відпустки.

Люди старшого віку пам’ятають, як брали із собою в подорож чи не окрему валізу з їстівними запасами: консервами, макаронами, крупами тощо. Сьогодні в цьому немає жодної потреби. Адже всі ці продукти за тими самими цінами можна придбати і в “АТБ” поблизу власного будинку, і в “АТБ” за сотні кілометрів від нього. Ба більше: за рахунок стандартизації роботи усіх 954 магазинів мережі, ці товари навіть лежатимуть на тих самих полицях і коштуватимуть однаково.

Сьогодні ми працюємо у 22 областях України. Магазини “АТБ” раді вітати своїх покупців у 247 населених пунктах. Робота кожного торговельного підприємства мережі стандартизована. Це стосується усього: від обслуговування до контролю якості продукції, від цінової політики до розміщення товарів на полицях. Тож покупець, який звик відвідувати “АТБ”, зможе добре зорієнтуватися у будь-якому магазині нашої мережі, – розповідає Наталія Шаповалова, заступник генерального директора ТОВ “АТБ-маркет”.

За її словами, ще однією беззаперечною перевагою є цінова політика, яка також однакова для всіх підприємств корпорації.

Наші принципи полягають у тому, щоб забезпечувати людей якісними продуктами за доступними цінами. З цим завданням ми справляємося, про що свідчить довіра співвітчизників до “АТБ”: щоденно в наших магазинах купують товари  понад 3,5 мільйона українців», – додає пані Шаповалова.

Слід зазначити, що, формуючи низькі ціни на весь асортимент продукції, мережа ще й постійно організовує різноманітні акції. Споживачі, які стежать за бонусами і користуються дисконтами, можуть істотно економити кошти сімейного бюджету. Акційні знижки на товари в “АТБ” можуть сягати 40% початкової вартості.

До прикладу, тернопільська родина, яка зібралася у відпустку на південь, може не турбуватися про захмарні ціни на харчі у тамтешніх приморських містах. Магазини улюбленої мережі є в Одесі (зо два десятки) і в Одеській області: у Чорноморську, Південному, Крижанівці тощо. На курортах сусідньої Херсонщини також можна знайти знайомі вивіски “АТБ”, зокрема, у Генічеську та Скадовську. В популярному серед бюджетних туристів Бердянську магазини мережі розташовані чи не в кожному районі міста.

Подорожуйте власною країною. А наша мережа буде рада допомогти зробити подорож доступною та смачною, – каже Наталія Шаповалова.

Безумовно, це доволі серйозний аргумент для того, щоб не турбуватися про гроші, а просто зібрати валізи та поїхати на море!

Читайте також: “АТБ” проти інформаційних війн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...