Мед Атлант

Взято під варту розбійників із Рівненщини, які грабували помешкання прикарпатців. ФОТО

Прокуратура повідомила про підозру трьом “гастролерам” із Рівненщини, які серед білого дня напали на будинок мешканців Косівського району. Зловмисників взято під варту.

За клопотанням прокурора Косівського відділу Коломийської місцевої прокуратури взято під варту трьох жителів міста Рівне, підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на території Косівського району.

Досудовим розслідуванням установлено, що вказані особи за попередньою змовою між собою, з метою заволодіння чужим майном, приїхали автомобілем марки “Мазда 626” у с. Уторопи Косівського району Івано-Франківської області. Зловмисники проникли до будинку місцевих мешканців, одному з господарів нанесли два удари в ділянку правого плеча заздалегідь підготовленим предметом, схожим на сокиру, інформує прес-служба прокуратури в області. Після чого відкрито заволоділи грошовими коштами в сумі 6900 доларів США.

На даний час усім трьом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (“Розбій”) Кримінального кодексу України.

“Гастролерам” загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: Оголошено про підозру молодикам, які влаштували бійку на Буковелі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...