Мед Атлант

Франківці просто неба привітали хворого сина бійця з Днем народження. ВІДЕО

Як писало МІСТО, в Івано-Франківську у мікрорайоні Пасічна вихідними відбувся масштабний гастрономічний фестиваль “Станіславська Мармуляда”. Мета фестивалю – підтримати онкохворого сина ветерана АТО Станіслава Фармугу.

Сім`я Фармуг. Фото: Андрій Фармуга у фейсбук

Нагадаємо, хлопчику необхідні кошти на лікування. Як повідомляло МІСТО, 10-річний Станіславчик Фармуга  – син ветерана АТО Андрія Фармуги. Нещодавно у хлопчика виявили гострий лейкоз – рак крові.

Вчора, 8 липня, під час заключного дня гастрофесту франківці привітали онкохворого хлопчика  з десятим Днем народженням. Після виступу гурту “Мотор’ролла” та перед виступом гурту “Тінь Сонця”, організатори разом з батьком Станіслава вийшли на сцену, аби подякувати усім за допомогу. Після слів вдячності дитину привітали з Днем народження, заспівавши відомі слова із пісні.

Додамо, що 10-річний Станіслав перебуває у відділенні онкогематології Івано-Франківської ОДКЛ. Там хлопчик і відсвяткував своє День народження.

На фестивалі  на  франківців та гостей міста чекало  багато приємних сюрпризів:розваги, конкурси, парк атракціонів, виставка зброї, польова кухня від ветеранів АТО, виступи відомих гуртів міста та України, пінна вечірка, а також Open air.

Більше інформації на сторінці офіційної спільноти фейсбук – “Ми допоможемо разом! Офіційна спільнота Станіславчика Фармуги”
Реквізити для перерахунку коштів для фізичних осіб:
Карткових рахунок ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

Контактні дані:
Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

Офіційна сторінкана на сайті GoFundMe

Pay Pal: [email protected] (вказуємо хештег #togetherwithStanislav)

Читайте також:

У Франківську куштують смаколики, щоб зібрати кошти для онкохворого Станіслава Фармуги. ФОТО

Український репер підготував сюрприз для онкохворого сина ветерана АТО. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...